REKRYTERING. Sebastian Andersson är rekryterad som ny Teknikchef för drift på Pin Sweden AB. Sebastian har lång erfarenhet av teknikbranschen med tidigare anställningar på bland annat Bahnhof och Ericsson.

Jag är mycket stolt och glad över att hälsa Sebastian välkommen till vårt team i Göteborg. Det här är en riktig stjärnrekrytering, Sebastian har precis den bakgrund och kompetens vi letat efter för att kunna ta PIN till nästa nivå, säger Andrei Sin, VD för PIN Sweden AB.

Innan PIN jobbade Sebastian på ett större ISP/hosting -företag både tekniskt, som IT-arkitekt och som chef för interna tjänster samt datacenternätverk.

Jag tar med mig min förmåga att hitta tekniska lösningar på allt, men även min förmåga att vägleda juniora tekniker upp på en avancerad nivå, säger Sebastian om sin nya tjänst.

Sebastian tillträder den 29:e juli 2019.

Varmt välkommen till PIN Sweden AB och hela InfraCom-familjen önskar vi Sebastian!